Blog

Klimaatalarm

Aanstaande zondag om 15:00 is het zover. Met z’n allen gaan we een minuut alarm slaan. In Drenthe zijn we met tientallen deelnemers aan huis. Heb je al wat moois gevonden om je te laten horen? Als alle Drentse deelnemers vandaag de poster ophangen dan moeten we de komende dagen alvast aardig zichtbaar zijn.

Klimaatalarm Live laat de verschillende steden zien die meedoen aan het Klimaatalarm, maar ook creatieve bijdragen van mensen thuis en inspirerende sprekers. Klimaatalarm Live duurt van 14:00 tot 15:30 uur. In die tijd zorgt Klimaatalarm Live ervoor dat iedereen die vanuit huis meedoet er ook bij hoort. Jij dus ook! Jij hoort ook bij alle andere mensen die door heel Nederland het klimaat op 1 willen zetten. Tijdens Klimaatalarm Live kun je zien hoeveel mensen er bij jou in de buurt het Klimaatalarm slaan en waarom zij zich in hun eigen regio inzetten voor een eerlijk en daadkrachtig klimaatbeleid. Ondertussen vertelt Klimaatalarm Live je interessante weetjes, zijn er interviews met inspirerende mensen en schakelen we met het laatste nieuws over naar de lokale Klimaatalarmen door Nederland. Klimaatalarm Live – Het Klimaatalarm van 2021 (klimaatmars2021.nl).

De bordjes die de organisatie in de Gouverneurstuin in Assen zal plaatsen zijn in de maak. Voor zover die klaar zijn, kun je ze hier bekijken. Als je je klimaatboodschap er ook bij wilt hebben en die nog niet hebt gemaild, dan kan dat nog tot en met uiterlijk 11 maart a.s. Als je zin hebt, kan je ook (nog een keer) een bericht posten op jouw sociale media of je familie, vrienden en/of collega’s mailen. Misschien willen zij ook meedoen. Wil je ze ook vragen zich op te geven op klimaatalarmdrenthe@gmail.com en klimaatalarm2021.nl om het draagvlak zichtbaar te kunnen maken?

Zullen we er samen een goed zichtbare halve week en een goed hoorbare Klimaatminuut van maken en samen naar de livestream kijken? Op Klimaatalarm Live – Het Klimaatalarm van 2021 (klimaatmars2021.nl) vind je trouwens ook nog meer manieren om vanuit huis alarm te slaan.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply