Artikelen

Werkverslag 2017-2018 predikant te Vries

In mijn werkverslag geef ik een overzicht van de belangrijkste predikantswerkzaamheden in het afgelopen kerkelijk seizoen. Het geeft een beeld van wat ik als predikant, voor 70% van de werktijd verbonden aan de protestantse gemeente te Vries, zoal doe, maar ook van wat er in onze kerkelijke gemeente speelt. Het predikantswerk is een mozaïek van allerlei activiteiten en bezigheden. De kerntaken liggen op het vlak van de liturgie en het pastoraat. Daarnaast hecht ik zelf aan het leren (vorming en toerusting), waaraan ik de nodige tijd besteed. Door zelf te lezen en te studeren en door het houden van leerkringen.
In het profiel van onze gemeente wordt het accent gelegd op Kerk in het dorp-zijn. Ik zet mij daar van harte voor in en ook dat is één van de zwaartepunten in mijn werkzaamheden.

Verder lezen?
Open het bestand in PDF

Vorig bericht Volgend bericht

Nog geen reacties

Laat een reactie achter