Artikelen

Mooi Verhaal – 3e editie

Van 11 november tot en met 6 januari hebben we in Assen voor de derde keer op rij het project PopUpwinkel Mooi Verhaal gedraaid.
Inmiddels is het verslag van het project beschikbaar. Er is ook een leuk filmpje gemaakt dat een mooie impressie geeft.

Uit het verslag, een paar quotes:

“De formule van het project steunt op drie pijlers: winkel, ontmoeting en activiteiten. We zijn een winkel waar zinvolle producten worden verkocht van ideële organisaties.
Centraal in de winkel staat de stamtafel waar gratis koffie of thee wordt geschonken en er gelegenheid is voor mensen om hun verhaal te doen. De vrijwilligers zijn beschikbaar. De ongedwongen ontmoeting is een belangrijke doelstelling van het project.
Als derde zijn er de activiteiten die worden georganiseerd, met het doel om belangstellenden te trekken.”

“Kernwoord in ons project is: presentie.
Het doen van de Popupwinkel Mooi Verhaal is om een ontmoetingsplek te bieden voor het delen van verhalen. We zijn als kerk present midden in de stad, op een uitnodigende manier. Het verhaal van de bezoeker staat centraal. Als mensen alleen komen om te winkelen, is dat ook prima. Iedereen moet zich welkom kunnen voelen. Er is geen verborgen agenda.”

“We zijn aanwezig vanuit de kerk in brede zin, beschikbaar voor mensen, met verkoop van zinvolle producten met een ideële achtergrond, met activiteiten die iets laten zien van de brede, christelijke of levensbeschouwelijke achtergrond.

Meer weten, kijk ook op onze Facebookpagina.
Of neem even de tijd voor dit filmpje:

Vorig bericht Volgend bericht

Nog geen reacties

Laat een reactie achter